Visco koppeling/Viscous Coupling/Visco-Kupplung Co2 (094409435)

 640.00 790.00

Wissen
Artikelnummer: CVWSVCKERN001 Categorie:

Beschrijving

Een algemeen gekend probleem van de syncro aandrijving is een stugge of geheel verharde visco koppeling. De oorzaak hiervan is in hoofdlijnen terug te brengen op 2 problemen van de visco koppeling:

  • Cardan olie ín de VC door onderdruk
  • Veroudering van de silicone olie

De door ons aangeboden met Co2 gevulde VC is een unieke doorontwikkeling van de VC. De VC wordt gevuld via een speciaal ontwikkelde klep wat het mogelijk maakt een kleine overdruk te creeren en een vacuum tegen te gaan zodat er geen cardan olie meer in de VC komt.
Het tweede probleem is veroudering van de silicone olie en dat wordt tegen gegaan door het vacumeren van de olie en het tijdens het vulproces C02 toe te voegen in plaats van zuurstof.

Uit een praktijktest met deze koppeling in cobinatie met ongelijk afgesleten banden voor ruim 10.000km is de uitslag op de testbank nagenoeg gelijk aan de initiele test die gedaan is na het opnieuw vullen.

==========================================

A common problem of the syncro drive is a rigid or completely hardened viscous coupling. This is due to return in outline on two problems of the viscous coupling:

  • Cardan oil in the VC by pressure
  • Aging of the silicone oil

The offered by us with CO2-filled VC is a unique development of the VC. The VC is filled through a specially designed valve which makes it possible to create a slight overpressure and to prevent a vacuum so that there is no gear oil is more common in the VC.
The second problem is aging of the silicone oil and which is resisted by the vacuum in the oil and adding it during the filling process of C02 in place of oxygen.
From a practical test with this link into cobinatie with unevenly worn tires for over 10.000km is the result on the test bench almost equal to the initial test is done after refilling.

Extra informatie

Toepasbaar op

Alle, T3 bus

Statiegeld

VC achteraf opsturen(+€150,-), VC vooraf opsturen(geen statiegeld)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Visco koppeling/Viscous Coupling/Visco-Kupplung Co2 (094409435)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *